Sorry Again Guys :(

Image

Hello guys,

Maafkan kami ye wahai pembaca budiman sekelian. Bukan xnak update blog kesayangan Arep ni, tapi since busy dengan ASSignment yang amat-amat banyak makanya tak dapatlah nak update blog. Bukan tak cuba nak curi masa, tapi masa yang amat-amat tak cukup ditambah pulak dengan macam-macam episode dalam kisah kitorang kali ni. HAHA

Selain tu, masalah lain kitorang ? Internet cam haram. Internet kolej kejap ada, kejap takde yang buat proses nak update blog kesayangan Arep ni terbantut. Sorry again guys. Ni dapat update sebab lepak kat computer lab bersama yang tersayang guna computer kolej je. So, tak boleh nak update/upload photo sangat. Maafkan kami berdua. Minggu ni minggu yang amat menyakitkan hati bagi kitorang. Bergaduh, memaki, mencarut, memukul, memening, menangis, memerah otak (ASSignment) and macam-macam lagi jadikan minggu yang amat-amat menakutkan bagi Arep.

Image

Imageni la antara punca x update 😥

 

Mana taknya, sebelum kahwin dah macam-macam dugaan. Lepas kahwin nanti camne lak kan ? Setakat ni, Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar, ASSignment dah settle, gaduh dengan Fatena pun dah baik, and paling penting. Birthday Arep yang disambut dengan Fatena sangat bermakna even though macam-macam hal yang jadi sebelum birthday tu. Thanks sayang for celebrating my bithday together. 

Maaflah, gambar akan diupload oleh Fatena sayang nanti.hehe. So, minggu ni baru nak relax sikit MIDTERM pulak mendatang. HAHA. Nak taknak kena tinggalkan kejap blog kesayangan Arep ni sebab nak focus pada midterm exam. Wish me luck guys.

Lastly, thanks kat korang semua sebab sudi habiskan masa melepak kat blog kitorang ni kejap. Maaf kalau entry ni panjang sikit. Upload gambar sikit-sikit buat penyeri entry ni. HAHA. Pic untuk Fatena sayang 🙂

Image

sorry too much you guys

sorry lah pasal tak update sangat. sebab fatena sekarang busy gila dengan assignment, and stress pulak tu dengan anak buah tak submit assignment on time. so fatena punya kerja jadi tertangguh. hmm, sakit hati kan ? ell pulak nak update guna apa ? dah laptop dia bagi adik dia guna, fatena punya nak buat assignment. hmm. fatena pun tak ada mood sikit ni nak update sebab stress buat assignment.

sorry, take cate there 🙂

Ell Here !!

Assalamualaikum and very warm greeting peeps ! 🙂

Hari ni dah hari ke-5 PUASA ! YEAY

Since ramai yang mengadu fatena punya update sangatlah boring, maka terpaksalah aku take over. HAHA

(gurau je :P)

Oh, mukadimah yang amat panjang. Maafkan saya. Tersyok sendiri. HAHA

So, topic hari ni ? MOTIF blog ni of course !

Sebenarnya motif simple je.

Nak simpan semua memories antara kami berdua and letak dalam 1 tempat (blog)

Image

*gambar sekadar hiasan HAHA

So, kitorang pun decide nak create blog and semua memories tu akan ada dalam blog ni macam contoh, celebrate birthday, anniversary, new year or maybe raya dalam blog ni..

Kitorang dekat time di kolej je pun. Kalau balik kampung je dah jauh. Aku Melaka/Johor, dia pulak Selangor/Perak. Jauh kann ? So, sebab tu la time ni nak kena update banyak-banyak. hee 😀

Hari ni nak share QUOTE yg sweet je. 🙂

Image

*QUOTE ni betul. (dah jadi dah) hehe 🙂

Image

*absolutely true 🙂

Image

 

tu jela. banyak-banyak karang korang tak baca pulak. HAHA *gurau

Okay, finally. Ingat ni dalam kepala sampai bila-bila

To love is nothing, to be loved is something but to love and be loved is everything.

Love is something emotionally syncing feeling

Sekian pesanan pihak penaja. HAHA

Thanks sudi baca 🙂

adoi

okay, malan ni arep tidur awal lah pulak. belum pukul 1pg lagi dia dah pun tidur. HAHA. nak cakap penat sangat, ada buat apa ke semalam ? hihi. poyo padahal kelas tak ada pun harini. cacat lah dia.

kadang tidur, kadang tak tidur langsung, kadang tu terlebih tidur pulak -.- pelik je dia ni. haha

so, tinggallah fatena. tak buat apa pun. online and buat ASSignment je.

hello :)

harini berbuka kat Mualaf. emmm, ktorang gilakan Tauhu Thai kat Mualaf tu haaa….sedap gila.
fatena try masak tauhu thai tu kat rumah, rasa dah macam nak sama….tapi fatena buat tergaring sikit. hihi.

nak dapat betul2 macam rasa kat Mualaf tu memang takan lah kott 🙂 susah susah. and baik fatena bukak je kedai sendiri. hihih. fatena rasa macam nak masuk je kar dapur Mualaf tu and tengok cara nak masak tauhu thai tu. tak kesempatan lagi. hahaha

Thank You Reader

Thanks kepada reader yang sudi baca blog yang tak seberapa ni. Maklumlah blog baru kan.

Semua yang bagi maklum balas dalam twitter tu THANKS

Ada yang nak tau lagi ke kenapa aku panggil fatin tu fatena ? HAHA

Simple je, kitorang kan kenal kat fb. Nama fb dia time tu NFatinA

Aku tak tau nak panggil camne, aku pun pronounce en-fatena. HAHA

So, daripada tu aku selalu panggil dia fatena. Walaupun ada yang cakap benda tu remeh je, pada aku tu la antara 1 dalam beribu-ribu kenangan aku dengan dia. 🙂

btw, 25th July ni kitorang punya monthsary yang ke 18. Ada suggestion tak nak celebrate kat mana ? HAHA

Thanks sayang for this 18 months, kalau kira sebagai budak, dah pandai jalan dah tau sayang HAHA

Dah bukan secret HAHA

I wanna be with you only NfatinA 🙂

Puasa Pertama

Salam Ramadhan friends 🙂

So,  ni kali kedua kami menyambut ramadhan bersama-sama. Tapi sadisnya, si dia berada jauh di mata, tapi dekat di hati maybe (?) HAHA. JK

Puasa pertama ni macam-macam dugaan, lagi-lagi musim durian pulak kan sekarang ni. xtau la camne nak tahan dengan dugaan ini utk 29 hari lagi.

By the way, our monthsary nak dekat dah ni 🙂

Checklist? NO NEED HAHA. Thanks for reading. Maaf kalau bosan sikit. Memerah idea sebab banyak benda nak fikir.hehe 🙂

Ni ada selitkan sikit niat puasa HAHA. jangan lupa baca

Niat Puasa Utk Besok Jangan Lupa 🙂

fatenell here :)

hi, blog ni baru je dibuat.if korang rasa ianya membosankan, kami mintak maaf ye.

macam mana nak bezakan fatena yg post ??
ahh, senang je. fatena akan panggil Ell tu Hippo tau.

kenapa Hippo ?
sebab dia bila tidur mesti tak ingat dunia and dia suka mandi lamaaaaaaaa sgt. *bolehla

haha, memang fatena yg add dia dulu. saje nak stalk dia pada mulanya. tp bila hati ni dah mula berputik…alamak, lain pula jadinya. tak sangka pula sampai 18 bulan. adoi, dengar bunyi ‘bulan’ tu rasa macam sekejap pulak kan. alah, samalah tu dengan setahun setengah (mcm tu le). hihi. sekarang pukul 3.50pagi. so, otak fatena kosong lagi nak cerita itu ini. memang banyak nak diceritakan tapi otak katamengantuk, mata pula kata tutup. hehe, maaflah ye. kami nak tidur dah ni 🙂

GOOD NIGHT ALL