fatenell here :)

hi, blog ni baru je dibuat.if korang rasa ianya membosankan, kami mintak maaf ye.

macam mana nak bezakan fatena yg post ??
ahh, senang je. fatena akan panggil Ell tu Hippo tau.

kenapa Hippo ?
sebab dia bila tidur mesti tak ingat dunia and dia suka mandi lamaaaaaaaa sgt. *bolehla

haha, memang fatena yg add dia dulu. saje nak stalk dia pada mulanya. tp bila hati ni dah mula berputik…alamak, lain pula jadinya. tak sangka pula sampai 18 bulan. adoi, dengar bunyi ‘bulan’ tu rasa macam sekejap pulak kan. alah, samalah tu dengan setahun setengah (mcm tu le). hihi. sekarang pukul 3.50pagi. so, otak fatena kosong lagi nak cerita itu ini. memang banyak nak diceritakan tapi otak katamengantuk, mata pula kata tutup. hehe, maaflah ye. kami nak tidur dah ni 🙂

GOOD NIGHT ALL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s