Sorry Again Guys :(

Image

Hello guys,

Maafkan kami ye wahai pembaca budiman sekelian. Bukan xnak update blog kesayangan Arep ni, tapi since busy dengan ASSignment yang amat-amat banyak makanya tak dapatlah nak update blog. Bukan tak cuba nak curi masa, tapi masa yang amat-amat tak cukup ditambah pulak dengan macam-macam episode dalam kisah kitorang kali ni. HAHA

Selain tu, masalah lain kitorang ? Internet cam haram. Internet kolej kejap ada, kejap takde yang buat proses nak update blog kesayangan Arep ni terbantut. Sorry again guys. Ni dapat update sebab lepak kat computer lab bersama yang tersayang guna computer kolej je. So, tak boleh nak update/upload photo sangat. Maafkan kami berdua. Minggu ni minggu yang amat menyakitkan hati bagi kitorang. Bergaduh, memaki, mencarut, memukul, memening, menangis, memerah otak (ASSignment) and macam-macam lagi jadikan minggu yang amat-amat menakutkan bagi Arep.

Image

Imageni la antara punca x update 😥

 

Mana taknya, sebelum kahwin dah macam-macam dugaan. Lepas kahwin nanti camne lak kan ? Setakat ni, Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar, ASSignment dah settle, gaduh dengan Fatena pun dah baik, and paling penting. Birthday Arep yang disambut dengan Fatena sangat bermakna even though macam-macam hal yang jadi sebelum birthday tu. Thanks sayang for celebrating my bithday together. 

Maaflah, gambar akan diupload oleh Fatena sayang nanti.hehe. So, minggu ni baru nak relax sikit MIDTERM pulak mendatang. HAHA. Nak taknak kena tinggalkan kejap blog kesayangan Arep ni sebab nak focus pada midterm exam. Wish me luck guys.

Lastly, thanks kat korang semua sebab sudi habiskan masa melepak kat blog kitorang ni kejap. Maaf kalau entry ni panjang sikit. Upload gambar sikit-sikit buat penyeri entry ni. HAHA. Pic untuk Fatena sayang 🙂

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s