Ell Here !!

Assalamualaikum and very warm greeting peeps ! 🙂

Hari ni dah hari ke-5 PUASA ! YEAY

Since ramai yang mengadu fatena punya update sangatlah boring, maka terpaksalah aku take over. HAHA

(gurau je :P)

Oh, mukadimah yang amat panjang. Maafkan saya. Tersyok sendiri. HAHA

So, topic hari ni ? MOTIF blog ni of course !

Sebenarnya motif simple je.

Nak simpan semua memories antara kami berdua and letak dalam 1 tempat (blog)

Image

*gambar sekadar hiasan HAHA

So, kitorang pun decide nak create blog and semua memories tu akan ada dalam blog ni macam contoh, celebrate birthday, anniversary, new year or maybe raya dalam blog ni..

Kitorang dekat time di kolej je pun. Kalau balik kampung je dah jauh. Aku Melaka/Johor, dia pulak Selangor/Perak. Jauh kann ? So, sebab tu la time ni nak kena update banyak-banyak. hee 😀

Hari ni nak share QUOTE yg sweet je. 🙂

Image

*QUOTE ni betul. (dah jadi dah) hehe 🙂

Image

*absolutely true 🙂

Image

 

tu jela. banyak-banyak karang korang tak baca pulak. HAHA *gurau

Okay, finally. Ingat ni dalam kepala sampai bila-bila

To love is nothing, to be loved is something but to love and be loved is everything.

Love is something emotionally syncing feeling

Sekian pesanan pihak penaja. HAHA

Thanks sudi baca 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s