Puasa Pertama

Salam Ramadhan friends 🙂

So,  ni kali kedua kami menyambut ramadhan bersama-sama. Tapi sadisnya, si dia berada jauh di mata, tapi dekat di hati maybe (?) HAHA. JK

Puasa pertama ni macam-macam dugaan, lagi-lagi musim durian pulak kan sekarang ni. xtau la camne nak tahan dengan dugaan ini utk 29 hari lagi.

By the way, our monthsary nak dekat dah ni 🙂

Checklist? NO NEED HAHA. Thanks for reading. Maaf kalau bosan sikit. Memerah idea sebab banyak benda nak fikir.hehe 🙂

Ni ada selitkan sikit niat puasa HAHA. jangan lupa baca

Niat Puasa Utk Besok Jangan Lupa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s