Thank You Reader

Thanks kepada reader yang sudi baca blog yang tak seberapa ni. Maklumlah blog baru kan.

Semua yang bagi maklum balas dalam twitter tu THANKS

Ada yang nak tau lagi ke kenapa aku panggil fatin tu fatena ? HAHA

Simple je, kitorang kan kenal kat fb. Nama fb dia time tu NFatinA

Aku tak tau nak panggil camne, aku pun pronounce en-fatena. HAHA

So, daripada tu aku selalu panggil dia fatena. Walaupun ada yang cakap benda tu remeh je, pada aku tu la antara 1 dalam beribu-ribu kenangan aku dengan dia. πŸ™‚

btw, 25th July ni kitorang punya monthsary yang ke 18. Ada suggestion tak nak celebrate kat mana ? HAHA

Thanks sayang for this 18 months, kalau kira sebagai budak, dah pandai jalan dah tau sayang HAHA

Dah bukan secret HAHA

I wanna be with you only NfatinA πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s