Simple but Full With Memories :)

Okay, since this blog tell bout us. Gimme a break to start it from topmost 🙂

Aku start date dgn Fatin ni since kenal kat wayang (dewan kuliah)

time tu aku x plan pun nak usha dia and dia pun maybe sama kott. Tuptup balik je aku online fb terus nampak friend request dari dia. 

HAHA !

Ayat first sekali keluar dari wall post dia gini

hi macam tak kenal je. 🙂

start dari tu, kitorang makin galak chat, and finally aku decide nak keluar dgn dia 🙂

First bila keluar aku tak sangka tu dia. Pendeknya comelnya dia. (ayat dalam hati je) HAHA

aku pun keluar dgn dia kat Restoran Selero Puok Kito. 

Time tu macam-macam benda aku fikir, aku xtau dia pun sama ke apa. tapi yg pasti since tarikh tu la, kitorang start rapat and finally decide to choose:

25 January 2011 as our anniversary 🙂

Kira la sendiri dari tarikh tu sampai sekarang berapa lama 🙂

P/S: Ni baru intro je tauu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s